Over aanhuis.nl

Sinds ik kinderen heb is lastig om naar de kapper te gaan. Dat kan meestal niet 's avonds en onder werktijd is geen optie. Moet ik daar oppas voor regelen op mijn vrije dag? Of zal ik de kinderen meenemen en rondlaten kruipen in de kapperszaak?

Het is ook het een hele toer om de dagelijkse boodschappen te doen. Als ik informatie nodig heb over een product kan een winkelmedewerker me vaak minder informatie verschaffen dan de onafhankelijke reviews over dat product op internet.

Voor mij is dé oplossing om deze diensten en producten aan huis te laten leveren. De kapper komt bij mij thuis als het mij uitkomt terwijl de baby in de box ligt en mijn peuter z'n boterham eet. Ondertussen gaat de deurbel en worden de wekelijkse boodschappen thuisbezorgd.

Mij geven al deze services aan huis veel rust. Omdat ik denk dat ik niet de enige ben voor wie dit een goede oplossing is heb ik aanhuis.nl opgericht. Dé site met aanbieders van diensten en producten aan huis.

Inmiddels is aanhuis.nl zo groot dat we met meerdere mensen aan aanhuis.nl werken maar de inspiratie hiervoor haal ik nog dagelijks uit mijn eigen leven.

Ankie Spelbrink